"Фенербахче" зміг виграти справу десятирічної давності. Через нього клуб виключили з єврокубків, а президент сів у в'язницю.

Подія розпочалася у 2011 році. Саме тоді президент клубу Азіз Йилдирим був засуджений на шість років за те, що організовував договірні матчі, про це повідомляє портал sports.ru.

Сторону звинувачення пов'язують з ісламським громадським діячем Фетхуллахом Гюленом, якого турецька влада звинуватила в спробі державного перевороту влітку 2016 року.

Водночас було встановлено, що справу про договірні матчі сфабрикували прихильники цього громадського діяча. Вони були в поліції і правоохоронних органах.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У цій справі був засуджений Хідает Караджа. Це колишній власник медіагрупb Samanyolu, яку закрили за рішенням влади Туреччини. Він був звинувачений у підбурюванні та прослуховуванні телефонних розмов, а також підробці документів. Його засудили на 1406 років.

Також суд засудив колишнього начальника поліції Назмі Ардіча на дві тисячі сто сімдесят років. Юстиція звинуватила його в підробці документації і змові проти "Фенербахче".

За фактом події виступив глава "Фенербахче" Алі Коч. Він повідомив, що клуб постраждав від змови прихильників Гюлена.

Нагадаємо, зірку "Шахтаря" В'ячеслава Шевчука закували в наручники в центрі Києва, чинив опір поліцейським: "Дай поп*сять"

Як повідомляв " Знай.ua", зірка " Шахтаря" В'ячеслав Шевчук вибачився за п'яну їзду: "Змастив свято"

Знай.ua писав, футболіст вивалився з автобуса під час святкування перемоги команди: "Добре зазначив"