Група Go-A і її солістка, Катерина Павленко, стали справжніми відкриттями цього року для Європи завдяки "Євробаченню".

Їй майже відразу ж приписали роман з переможцем конкурсу - лідером італійського гурту Måneskin, 22-річним Давидом Даміано.

Сама Катя неодноразово говорила про те, що з італійцем її пов'язують тільки дружні стосунки, а всі натяки на роман були жартом. Однак шанувальники обох виконавців наполегливо відмовляються вірити в це.

Павленко й італійський гурт Måneskin, Скрін, відео YouTube
Павленко й італійський гурт Måneskin, Скрін, відео YouTube

За словами Катерини, вона готова була б записати спільну пісню з Måneskin, однак здійсненню такого проекту заважають кордони і різні лейбли, на яких записуються виконавці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У своєму інтерв'ю Каті Осадчій на телеканалі «1+1» Павленко розповіла, як зародилася дружба між колективами.

"Наша дружба почалася з того, як ми побачили відео, на якому їх вокаліст, всі вони, танцюють під нашу пісню. Вони підспівували, а на фіналі вони прийшли до нас в гримерку і попросили, щоб ми навчили їх співати українською мовою. Сказали, що їм дуже подобається пісня, вони хотіли б підспівувати, але у них не виходить", - згадує співачка.

Давід Даміано і Катерина Павленко, Скрін, відео YouTube
Давід Даміано і Катерина Павленко, Скрін, відео YouTube

Осадча також запитала, чи є перспективи у стосунків двох солістів.

"Те, що ми з ним схожі як брат і сестра, навіть я бачу. Але у нього є дівчина. Тому я не буду влазити в ці відносини», - відповіла Катерина.

У коментарях до відео українці висловлюють свою думку з приводу тактовності подібних питань.

"Катя Павленко-неймовірно розташовує до себе. Людина з шаленою енергетикою і відмінним вокалом. А ось питання Осадчої, м'яко кажучи, іноді ні про що. Тільки й вишукує плітки та романи", - обурюються коментатори.

Раніше ми писали про те, що Катя Павленко з Go_A не може поговорити з мамою про успіхи: "чекає, коли я повернуся на роботу..." Співачка поспілкувалася з відомою журналісткою Яніною Соколовою.

Нагадаємо, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021: "завуальовано обоср*ла".

Як повідомляв портал Знай.uа, травесті-діва Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "отримай задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Катя Павленко з Go_A після " Євробачення "вирвалася до фанатів з обнімашками:"радий за ваш успіх, але ціна".