Президент України Володимир Зеленський дуже часто користується Інтернетом, зокрема, соціальними мережами, щоб ділитися з громадянами деякими своїми заслугами або важливими державними новинами.

За його діяннями в соціальній мережі Instagram стежать більше дев'яти мільйонів чоловік, яких зараз глава держави порадував кількома фотографіями дня, проведеного з журналістами перед їх професійним святом. На знімках Зеленський зображений при приготуванні шашлику на великих мангалах.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

"Провів день разом із журналістами напередодні їхнього професійного свята. Цього разу — шашлик, приготований власноруч, чудова погода і, як завжди, дружня атмосфера. Розмова без табу, гострі запитання і мої чесні відповіді. Приємно, що такі зустрічі стали вже гарною традицією", - пише Володимир Зеленський у публікації.

Володимир Зеленський, скріншот: Instagram
Володимир Зеленський, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"І це тоді, коли люди недоїдають, позорище😡 😡", "Смакота🔥🔥🔥", "З вечора шашлик маринував?", "Єрмак журналіст. Ну ладно", "Це добре, природа свіже повітря)", "Занадто великі шматки м'яса для шашлику", "👏👏 ось це людина..🔥❤ ️", "Я так розумію там були тільки обрані журналісти? Шкода Макса не було" - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Зеленський)

Нагадаємо, Юлія Мендель після "втечі" від Зеленського опинилася в лісі: "Відчуття смутку"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська зібрала за одним столом 150 бізнесменів: "Будемо реалізовувати проекти"

Знай.ua писав, Олена і Володимир Зеленські звернулися до українців у День захисту дітей: "Завдання кожного дорослого"