Одна з найпопулярніших турецьких акторок, зірка серіалу "Постукайся в мої двері", модель і просто неймовірна 27-річна красуня Ханде Ерчел доволі рідко радує фанатів свіжими знімками в мережі Instagram, де за її життям стежать більше 22 мільйонів людей. Однак цього разу дівчина показала дуже особисті фото, сповнені щирими почуттями.

Ханде опублікувала ніжний знімок зі своїм бойфрендом Керемом Бюрсіном, якому днями виповнилося 34 роки.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ханде Ерчел в мережі Instagram.

Публікація Ханде Ерчел, скріншот: Instagram
Публікація Ханде Ерчел, скріншот: Instagram

"Тримайтеся поруч з людьми, які сяють немов сонечко. З Днем народження, моє щастя. Мені пощастило з тобою.", - підписала публікацію Ханде.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На свіжому фото можна помітити парочку Ханде і Керема. Хлопець ніжно цілує свою кохану в лобик на фоні розмитого пейзажу, все це дівчині захотілося презентувати в чорно-білих тонах. Віддані шанувальники, які змогли прийняти нового хлопця акторки, вже встигли поставити більше 4 мільйонів лайків.

Ханде Ерчел, фото: Instagram
Ханде Ерчел, фото: Instagram

Ми вже писали, що до нещодавнього моменту особисте життя Ханде Ерчел рясніло безліччю стосунків з різними молодими людьми. А зараз, після активного обговорення роману акторки з партнером по серіалу Керемом в засобах масової інформації, вони підтвердили стосунки один з одним і тепер у всю, чи то облизують один одного, чи то публікують фото з дітьми, або зовсім не можуть націлуватися.

Раніше повідомляли, турецький красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї: "Прикол".

Як повідомляв Знай.uа, Серкан Болат з "Постукайся в мої двері" з пекучою брюнеткою розбив серця фанаткам: поклала груди на…

Знай.uа писав, зірки серіалу "Постукайся в мої двері" Ерчел і Бюрсін з'явилися з малюком на руках: "Справжня сім'я".