28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ пройшов останній випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповісти на безліч питань після 11 сезону з Михайлом Заливако.

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Вона робила це і під час проекту, і зараз, коли повністю звільнилася від нього. Зараз же дівчина знову виставила кілька Stories, в яких, на цей раз, виявилася абсолютно гола.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Як виявилося, Юля "Зайка" пішла на процедури, і виділила плюси певної компанії, що займається ручною ліпосакцією. Інтенсивне опрацювання проблемних зон, майстри тільки дівчата, максимально приємні ціни-причини, через які дівчина звернулася саме до них.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

"Відчуваю ефективність на максималках! Попа горить🔥", - пише Юля" Зайка", поки над нею намагається майстер, що працює за методикою ручної ліпосакції.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Юлія "Зайка" залізла в труси "Холостяку" Заливако, поки він масажував її попу. З Юлею він відправився в СПА і перейшов на більш новий рівень.

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" з "Холостяка" готується до поповнення в "сім'ї": "Вибрав ту кобилячу морду"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" зловила кайф в одному ліжку з іншою учасницею "Холостяка": "Не дати занудьгувати"