З Черкаської області прийшли доволі тривожні новини. У селищі Вознесенське (Золотоніський район) 62-річна жінка провалилася в покинутий колодязь. Повідомлення про нещасний випадок рятувальникам надійшло приблизно о 18:00, ще в середу, 2 червня. Найжахливіше те, що жінка забралася туди з власної волі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, які посилаються на дані рятувальників ДСНС України.

Особовий склад чергового караулу поспішив на місце події. Коли загін прибув на сільську вулицю Шевченка, з'ясувалося, що пенсіонерка жива і в свідомості. Тому одразу викликали бригаду медиків.

Українські рятувальники, скріншот: Facebook
Українські рятувальники, скріншот: Facebook

Визволити жінку з колодязя допомагали навіть її сусіди. За їх словами, мешканка села пробула в підземеллі більше доби. Очевидно, приводом для свідомого стрибка стали телевізійні новини, після яких пенсіонерка зробила висновок про військовий напад загарбників. Вона зібрала в сумку найнеобхідніше: подушку, деякі речі, ще й печиво прихопила.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жінці доля відміряла довгий шлях, тому що після стрибка на 20-метрову глибину вона вціліла. Рятувальники дістали нещасну і передали бригаді швидкої допомоги, яка прибула задовго до того, як її витягли.

За інформацією медиків, після такого падіння жінка легко відбулася. У неї виявили перелом лівого стегна і правої гомілки. З цими травмами пенсіонерку госпіталізували до Золотоніської багатопрофільної лікарні.

Раніше повідомляли, у Львові провели в останню путь школяра, який загинув під час екскурсії на водоспад: "Дітям довелося викликати швидку".

Як повідомляв Знай.иа, український 11-класник "готував" теракти відразу в двох школах: "Тільки хайп, не раджу".

Знай.иа писав, Карпати сколихнув потужний землетрус, місцеві жителі не помітили.