На сторінці в Instagram, присвяченій гіпотетичному роману відомої української співачки і телеведучої Тіни Кароль зі співаком і ведучим Даном Баланом, з'явився новий пост.

Цього разу фанати, які приписують артистам романтичні стосунки, побачили на фото нібито доказ їхнього роману. На знімку – Тіна Кароль, яка приміряє ювелірну прикрасу. Однак фанатів заінтригувала інша детать-у співачки чи то розбита, чи то прокушена нижня губа.

"Це Данчик з вами таке зробив, а, Тіна Григорівна?",- лукаво цікавляться автори повідомлення.

Тіна Кароль, Скрін, Instagram
Тіна Кароль, Скрін, Instagram

Тіна Кароль, Скрін, Instagram
Тіна Кароль, Скрін, Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Зайка наша улюблена!", "Щаслива, губки опухлі, там точно Дан начаклував", - впевнені шанувальники творчості Тіни Кароль.

Разом з тим є і ті, хто не вважає, що рана на губі може про щось свідчити.

"Господи, у людини просто застуда», - обурюються деякі Передплатники.

Нагадавши, Тіна Кароль з'явилася з дитиною на руках, а Дан Балан заговорив про сім'ю: "Момент настав". Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським співаком Даном Баланом.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Тіні Кароль зібралися влаштувати несподіванка, але без Дана Балана: прийдуть натовпом. Співачці Тіні Кароль хочуть влаштувати сюрприз.

Також " Знай.ua " писав, що спливли нові докази роману між Тіною Кароль і Даном Баланом: ці ніжні дотики багато про що говорять. Українській співачці Тіні Кароль вже давно приписують роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.