Відома російська співачка українського походження Наташа Корольова, яка пережила зраду чоловіка, опублікувала в Instagram черговий пост.

«Надихати - найцінніший мій талант!!! Дякую, коханий @tarzan__ _ official, портрет прекрасний!!! Чую, скоро будемо відкривати картинну галерею з твоїх робіт!!!", - підписала вона кадр, на якому позує на тлі власного портрета.

На портреті Наташа зображена в півоберта, на тлі морського прибою.

"Ось це дааааа... так він художник", "Боже, як же красиво!!! Наташа, у вас дуже талановитий чоловік!!! Здоров'я і щастя вашій родині!!!", "Який же шикарний портер», "Як завжди молода і красива", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Думаю, що пора кидати стриптиз і зайнятися живописом!!!!! До вершин ніколи не пізно йти!", "Йому треба малювати на замовлення. Очманіти, Сергійко жжОооот. Він омілліонерітся", "Як можна було стільки років ховати такий талант", - діляться враженнями коментатори.

Нагадаємо, що статевий орган виявився прямо на обличчі Тарзана, Наташа Корольова не проти: "як жити з цим?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарзан похвалився своїм талантом перед 75-річною мамою королевою.

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова засунула в рот зраднику Тарзану ноги: "Обстановка по кайфу...".