Італійських рокерів Maneskin впіймали на плагіаті. Принаймні, так стверджують їхні нідерландські колеги The Vendettas, які помітили схожість хіта переможців "Євробачення-2021" із їхньою композицією 1992 року.

Про це самі учасники групи The Vendettas заявили в ефірі німецького каналу RTL.

Нідерландці впевнені, що хіт італійців "Zitti E Buoni" – це плагіат їхньої пісні "You want it, you got it".

Однак один із учасників гурту The Vendettas все ж зазначив, що не впевнений, чи є плагіатом факт, що пісня, із якою італійці перемогли на «Євробаченні» - плагіатом. Адже співаки на той час ще навіть не народилися.

"Тепер належить зрозуміти, чи це дійсно плагіат. Молодики тоді, звісно, ще не народилися, коли ми вже були групою. Але самі Maneskin відзначали, що рок-н-рол ніколи не вмирає", - впевнені нідерландські музиканти.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вони також звернулися до музичних експертів із вимогою уважніше ставитися до відбору пісень для конкурсу та перевірки їх на плагіат.

Нагадаємо, раніше Визначили переможця Євробачення: вибір глядачів ошелешив усіх. Ведучі озвучили оцінки журі та глядачів Євробачення.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наповнені щастям штани переможця "Євробачення-2021" тріснули в несподіваному місці: Навколо прямий ефір. Все сталося несподівано і під прицілом камер, які вели прямий ефір.

Також «Знай.иа " писав, що Переможця "Євробачення-2021" запідозрили у вживанні заборонених речовин: "Ви нюхали?".