Ірина Сопонару зробила анонс для шанувальників. Дуже скоро відбудеться її шоу.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Сьогодні вона опублікувала у своїй соціальній мережі анонс. Його вона забезпечила фотографією в короткій білій сукні

"Нагадую! 12 і 14 Жіночий Квартал! Палац Жовтневий! Дуже чекаю зустрічі з вами!",- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники засипали фотографію молодої дівчини лайками, а також позитивними коментарями.

"Ти найкраща"; "красуня";" я обов'язково прийду до вас";" дуже красива";" красуня, але краще фото в кольорі", — пишуть вони.

Дівчина любить радувати шанувальників оригінальними постами. Зокрема Ірина розповіла, що спробувала приготувати десерт під керівництвом відомого кондитера динари Касько. Пост набрав безліч лайків.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.