Вікторія Ткач порадувала шанувальників новим фото своєї дочки. Знімок вона забезпечила філософським постом.

Дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрія Ткача Вікторія є активною послідовницею соцмережі Instagram, де регулярно публікує цікаві моменти з життя їхньої родини.

Особливо часто Юрій і Вікторія Ткач викладають фотографії та відео зі своєю дочкою Лізі. Дівчинка зачарувала їх передплатників своїми талантами, а також веселою вдачею.

Цього разу Вікторія Ткач на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де у неї вже понад 285 тисяч читачів, опублікувала кумедну фотографію своєї дочки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дівчинка стоїть на тлі пляжу в Приморському пасаді Запорізької області. Ймовірно, що сім'я вирішила виїхати на курорт.

"У дітей немає ні минулого, ні майбутнього, зате на відміну від нас, дорослих, вони вміють користуватися справжнім", - розповіла вона.

Підписники відзначили красу молодої дівчинки.

"Яка ж вона красуня! Їй так йдуть ці косички! Найкращого Вам відпочинку з лізі"; "яка вже велика леді"; "Красотулька", — повідомляють Передплатники.

Нагадавши, Юрій Ткач з "Кварталу 95" несподівано оселився в театрі: "зробив ремонт". Комік Юрій Ткач здивував новиною

Як повідомляв портал " Знай.ІА", дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, як допомагає мамі на кухні: "Печиво з розрухлювачем". Вікторія Ткач зворушила шанувальників талантами маленької доньки

Також " Знай.ІА " писав, Юрій Ткач з "Квартал 95" з дружиною розсмішили "молодіжною" витівкою: "Твоя крашиха". Юрій Ткач з дружиною поставили шанувальникам незвичайне питання