Понеділок, 7 червня, буде дощовим для українців. Мокру погоду в Україну принесе північно-східний циклон, який зараз знаходиться над Німеччиною.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

За її словами, в більшості областей України дощі будуть помірними. Десь пройдуть сильніше, десь слабкіше.

За прогнозами, в понеділок у всіх областях очікуються і грози. З грозами прийде і сильний вітер, може посипати град.

Температура повітря вдень, 7 червня, коливатиметься в межах +19+24 градуси. На Приазов'ї та Сумській області +17+20 градусів, де пройдуть дощі буде прохолодніше на 2-4 градуси.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Ранок понеділка в Києві буде сонячним, але вдень велика ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вдень +20+22 градуси. Під час дощу стане свіже на 2-3 градуси.

"Прийдешній тиждень буде вологим і теплим.
Тому можна спокійно працювати, якщо є можливість - відпочивати, позитивно здійснювати заплановане, милуватися сонцем і красивими дощовими хмарами",- написала синоптик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода 5 червня в Україні нагадає спекотні тропіки, місцями можливі дощі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україну нарешті прийде довгоочікуване потепління, синоптик Діденко визначила найкращий час для городу і прогулянок.

Також «Знай.иа " писав, що Українське місто через зливу перетворилося на Венецію, доводиться плавати на човнах. В