Фахівці розповіли, яким чином можна виростити кабачки. Це найкраще добриво.

Кабачки є одним з найпопулярніших овочів на городах українців і багатьох цікавлять нюанси догляду за ними. У зв'язку з цим на Telegram-каналі "щоденник дачника. Сад і город" розповіли секрети догляду за кабачками.

Українцям розповіли, як приготувати диво-розчин для догляду за кабачками.

Цей розчин допоможе кабачкам принести багато плодів і захистить їх від гниття. Для його приготування потрібно підготувати воду, борну кислоту, йод, молоко або ряжанку.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кабачки, кадр з відео: YouTube
Кабачки, кадр з відео: YouTube

Спосіб приготування розчину:

  • Половину чайної ложки борної кислоти розвести в невеликій кількості гарячої води.
  • Підготувати 15-40 крапель йоду, в залежності від стану рослин.
  • Підготувати півлітра молока або ряжанку.
  • Всі інгредієнти змішати в 9 літрах води.

Готовий розчин необхідно залити в пульверизатор і обробити їм листя кабачків. Дану процедуру можна повторювати кілька разів.

Кабачки / фото: Pixabay
Кабачки / фото: Pixabay

Це допоможе кабачкам пережити несприятливі умови і недолік поживних речовин.

Нагадаємо, ми розповіли, чим і як поливати моркву і буряк для казкового врожаю. Морквина і буряк – улюблені коренеплоди українців. Ще б пак, адже в них море вітамінів і мікроелементів, а приготувати з них можна безліч смачних страв.

Як повідомляє портал «Znaj.ua» Користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби". Дієтолог розповіла про користь популярного продукту

Також « Znaj.ua "писав, що Як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників. Українцям дали кілька корисних порад, як виростити хороший урожай буряка.