Ветеран бойових дій на сході України обрав для реабілітації малювання. На його рахунку вже величезна кількість картин, кількість яких він не знає.

Йдеться про Сергія Назаренка з міста Славутич Хмельницької області. Він звільнився зі служби рік тому, і в якості способу реабілітації вибрав малювання. Про це повідомляє портал Суспільне.

Чоловік служив у сто двадцять восьмій гірничо-штурмовій бригаді і був призваний в армію шість років тому. Про службу він згадує без особливого бажання.

Звільнитися зі служби його змусило здоров'я. В якості реабілітації він вибрав малювання. На це його підштовхнуло коріння.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мене дід був художником, якраз одна з картин трошки йому присвячена. Він був художником і завзятим рибалкою, це його човен. Я пам'ятаю це місце, пам'ятаю, як цей човен стояв, і так вже намалював", - зізнається він.

Творчість заспокоює Назаренко і відволікає від усього. Чоловік серйозно страждає від головних болів, спогадів, проте може з цим справлятися за допомогою малювання. Найчастіше Назаренко творить вночі.

Раніше він прокидався о третій-четвертій годині ночі і не знав що робити. Через це він і почав малювати, так і утворилося його пристрасть до творчості.

Нагадаємо, раніше У Міносвіти зізналися, що робитимуть з новим шкільним меню: "роками не займалися..."

Як повідомляв " Знай.ІА", зірка " Шахтаря" В'ячеслав Шевчук вибачився за п'яну їзду: "Змастив свято"

Знай.ІА писав, футболіст вивалився з автобуса під час святкування перемоги команди: "Добре зазначив"