Тетяна Буланова зустрілася зі смертю, сльози ллються струмком

Помер актор Артем Анчуков, якому приписували роман з Тетяною Булановою. Про це сама співачка розповіла на своїй соціальній мережі.

39-річний Артем Анчуков відомий російський актор, якого знають за ролями в серіалах «Вулиці розбитих ліхтарів», «Бандитський Петербург», «Молодіжка», «Мажор». Він також виступав з Тетяною Булановою. Співачка є його хорошою знайомою і багато хто навіть приписують роман зі співачкою. Про загибель розповіла сама Тетяна Буланова в соцмережі Instagram.

Українські заправки змінили цінники: водіям показали, на скільки подорожчало паливо

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Наші читачі пам'ятають, що ще в середу, 2 червня, український уряд на черговому засіданні змінив механізм розрахунку НАК "Нафтогазом" середньої вартості палива, заклавши суму на додаткові витрати. Зараз же українським водіям показали, як за тиждень з 28 травня по 4 червня змінилися ціни на АЗС.

За інформацією журналістів, середня вартість бензину А-95 зросла на 3 коп., до 28,96 грн. Одночасно А - 92 подорожчав на 1 коп., і в середньому заправки продають паливо цієї марки по 28,18 грн за літр, згідно з даними Консалтингової групи А-95.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Ощадбанк, Приватбанк, Монобанк ускладнили систему переказів: що зміниться

Провідні банки України ускладнили процедуру грошових переказів. Фахівці пояснили, чим це загрожує.

Від головних фінансових установ країни, куди входять Приватбанк, Ощадбанк і Монобанк вимагають ускладнити систему грошових переказів. Причина у вимогах Нацбанку. Передбачається, що це має поліпшити безпеку грошових переказів, передає портал Типовий Херсон.

Приватбанк, скріншот з відео
Приватбанк, скріншот з відео

Заробітчанам доведеться залишитися: МАУ скасувала польоти до Польщі

Для всіх українців, які найближчими днями планували придбати квиток для перельоту до сусідньої Польщі, з'явилися важливі новини. Так, авіакомпанія Міжнародні Авіалінії України (МАУ) повідомила про перегляд планів з відновлення польотів до Польщі з 18 червня.

Причиною такого рішення стала ситуація, що виникла у зв'язку з необхідністю обльоту території Білорусі і подальшим перерозподілом пасажиропотоків, який компанія спостерігає на даному напрямку, пояснили в МАУ.

Літак МАУ, скріншот: YouTube
Літак МАУ, скріншот: YouTube

Відкинута Юля "Зайка" швиденько влізла у весільну сукню після фіналу "Холостяка": "Дуже рада нашому знайомству"

Відкинута Юля "Зайка" частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Вона робила це і під час проекту, і зараз, коли повністю звільнилася від нього.

Зараз дівчина вирішила здивувати всіх і кожного, адже в Stories поділилася матеріалами дуже літньої фотосесії, на якій була одягнена в білосніжну, легку, весільну сукню. На тлі звучить романтична і ненав'язлива мелодія, поки дівчина показує фрагменти у всіляких позах, але завжди з посмішкою на обличчі.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories