Дивний випадок стався у Волинській області. Там на трасі правоохоронці зустріли чоловіка в жіночому одязі. Те, ким виявився незрозумілий "персонаж", шокувало навіть поліцейських. Про це розповіли в соцмережах, публікуючи відео затримання.

На відео-чоловік у лосинах, жіночій кофті та балетках, на руках у нього - одноразові печатки.

При перевірці особи виявилося, що цей священик складався в одному з храмів УПЦ (МП) Копачівської громади.

Правоохоронцям чоловік відмовився пояснювати, чому він був у такому вигляді на вулиці. Спочатку він послався на конфіденційність інформації, а потім додав, що "у кожного є свої таємниці".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Волинській єпархії Української Православної церкви МП після оприлюднення відео заявили, що священик, якого застали в жіночому одязі, більше не є настоятелем жодного з храмів у Копачівській громаді. Його нібито давно відсторонили від служіння через психічне захворювання.

Насправді священика відсторонили тільки після того, як історія з його «витівкою» отримала розголошення.

Раніше повідомляли, молитва до Архангела Михаїла про прощення гріхів і заступництво: святі рядки для важкої хвилини.

Як повідомляв Знай.ua, яким було дитинство у наших предків 300 років тому: рання загибель, робота і безправ'я.

Знай.ua писав, ПЦУ опублікувала повний календар релігійних свят на Червень: від дня Всіх Святих до Трійці.