Українська актриса театру і кіно Наталка Денисенко здала іспит на відвертість Маші Єфросиніній. Відповідне відео з'явилося на Youtube-каналі телеведучої.

Зокрема, Наталка розповіла, що вже чотири рази виходила заміж, і не збирається на цьому зупинятися. При цьому всі свої весілля вона планує сама.

Наталку сміливо можна назвати прогресивною мамою, тому що говорити про сексуальну освіту з сином вони почали вже в чотири роки. В інтерв'ю вона також поділилася своїм списком корисних книг про статеве виховання дітей.

Актриса також зізналася, що не змогла б набрати вагу навіть заради найперспективнішої ролі – у неї це не виходить. Навіть будучи вагітною вона важила всього лише 58 кг.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Єфросиніна і Денисенко поговорили про те, скільки заробляють українські актори, і як можливо заробити свій перший мільйон.

Крім того, відповідаючи на питання про те, чого ти найбільше боїшся, Єфросиніна згадала, як її п'ятирічна дочка розбилася, катаючись на лижах.

"Вона не рухалася, і кров стікала по шолому... На щастя, це було в Австрії, і її врятували", додала вона.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав, " якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько