Як відомо, чоловік і дружина - люди, які повинні підтримувати один одного в будь-яких починаннях, розуміти, і що найголовніше - любити. На відміну від розставання, розлучення з чоловіком - набагато болючіше процес, тому підбирати чоловіка потрібно ретельно.

У мережі розповіли кілька ознак, які допоможуть визначитися вам з вибором обранця.

церква, священик, дитина
церква, священик, дитина

Потрібно дивитися, незалежний він вже від своїх батьків, або ж продовжує брати у них гроші. При цьому, потрібно не тільки дивитися на фінансову залежність, а й на ментальну та емоційну.

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Біблії йдеться про те, що чоловік і дружина повинні бути незалежні від своїх батьків, а відповідальному чоловікові не обов'язково потрібно бути мільйонером, щоб. забезпечити родину.

Весілля, кадр з відео
Весілля, кадр з відео

“Бог же з початку творіння створив чоловіком і жінкою їх. Покине тому чоловік свого батька та матір, і стануть обоє вони одним тілом, тим то немає вже двох, але одне тіло”. (Євангеліє від Марка 10: 6-8)

Другий момент, на який варто звернути увагу - чоловік люблячий і турботливий. Зберігає вірність і не змінює. Якщо людина дійсно любить, то він і не буде змінювати.

“Дружина не володіє над своїм тілом, але чоловік; так само й чоловік не володіє над своїм тілом, але дружина”. (1-е послання до Коринтян 7: 4)

Ще одні чимало важливий фактор-він любить і поважає себе, адже, якщо цього немає - значить людина не вміє любити по справжньому інших. Якщо майбутній чоловік про себе не може подбати, то що говорити вже про ваш захист.

“Чоловіки повинні любити дружин своїх, як свої тіла, бо хто любить дружину свою, той любить себе самого”. (Послання до Ефесян 5:28)

Також, в Біблії говориться, що якщо чоловік не цінує ваші зусилля, і не поважає всі досягнення, то це призведе до втрати самоповаги, впевненості, і себе в принципі. Тому, потрібно знайти людину, яка буде тягнути вгору, а не опускати вниз.

“Устають її діти, і хвалять її, чоловік її й він похваляє її…”. (Приповісті 31:28)

Якщо дівчина хоче щасливу сім'ю, яка буде жити в мирі і благодаті, потрібно шукати спокійних хлопців. Конфліктів буде в рази менше, і закінчуватися вони будуть тільки примиренням.

“Не дружись із чоловіком гнівливим, і не ходи із людиною лютою, щоб доріг її ти не навчився, і тенета не взяв для своєї душі”. (Приповісті 22: 24,25)

Варто звернути увагу на ставлення партнера до алкоголю, адже, це може привести в майбутньому до серйозних проблем - не тільки фінансових, але і зі здоров'ям.

“Не будь поміж тими, що жлуктять вино, поміж тими, що м’ясо собі пожирають, бо п’яниця й жерун збідніють, а сонливий одягне лахміття”. (Приповісті 23: 20,21)

Нарешті, якщо ви хочете, щоб ваша сім'я жила з Божим благословенням, знайдіть чоловіка, який не відверне вас від Бога. Якщо ви вірите в Бога-Господа любові, справедливості, співчуття і праведності — шукайте чоловіка, який надихне вас на ці благодіяння...

Останнє рішення - за вами!

“І заручуся з тобою навіки, і заручуся з тобою справедливістю, і правосуддям, і милістю та любов’ю. І заручуся з тобою вірністю, і ти пізнаєш Господа”. (Осія 2: 19,20)

Нагадаємо, раніше Молитва до Ісуса проти нечистої сили: ці рядки допоможуть отримати захист Спасителя

Як повідомляє портал "Знай.ua" Сильна молитва до Володимирської ікони про допомогу в складних умовах: читай з вірою 3 червня

Також "Знай.uа" писав, що Молитва Богородиці про дітей: "за всіх Отроків, отроковіц, немовлят і в утробі носяться"