Сьогодні, 7 червня 2021 року, президент України Володимир Зеленський підписав указ про старт проекту під назвою "Зелена країна".

Він передбачає посадки дерев по всій країні. Відомі головні цілі цієї ініціативи-постаратися за десять років збільшити площу лісів на один мільйон гектарів, ввести нові правила продажу деревини та ліквідації старих схем, а також протягом перших трьох років посадити мільярд дерев.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Відповідна публікація з'явилася на сторінці глави держави в соціальній мережі Instagram, де за його діями на посаді стежать більше дев'яти мільйонів чоловік. Володимир Зеленський крім підписання цього Указу, підписав прийнятий раніше закон про заборону використання пластикових пакетів.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми розпочинаємо екологічний проект "Зелена країна". Його мета - за 10 років збільшити площі лісів на 1 мільйон гектарів. Для цього в найближчі три роки хочемо висадити в Україні 1 мільярд дерев. Сьогодні я підписав відповідний указ про старт цієї програми", - пише Зеленський у публікації.

"Супер, це дуже правильно👏👏👏молодець👏👏👏👏👏👏", "Дуже хороший проект", "Ми у себе у дворі зібрали гроші і посадили собі дерева 🙌 все починається з нас❤ ️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відпочиває від державних справ, виїхавши на шашлики: "Розмова без табу"

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Зеленська знайшла унікальний раритет 17 століття: "Єдиний у світі"

Знай.ua писав, Олена і Володимир Зеленські звернулися до українців у День захисту дітей: "Завдання кожного дорослого"