В Одесі помітили жінку, яка випрошує гроші у перехожих на корм для своїх собак.

Про це повідомили у спільноті "Одеса як вона є" у соціальній мережі Фейсбук.

Так, жінка сидить на вулиці Академіка Корольова разом з двома пекінесами, для яких і просить пожертвувати на корм.

"Що робити, якщо не можеш прогодувати собак?
На Корольова, навпроти супермаркету Два кроки сидить жінка і просить пожертвувати на корм двом пекінесам.
Як думаєте це її собаки або схематоз?", - запитує автор фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як розповіли самі одесити, то жінка з пекінесами "гастролює" по різним містам Одеської області. Так її вже помітили в Білгород-Дністровському та Чорноморську.

"Зараз складно комусь вірити... Запропонуйте корм або іншу їжу, якщо відмовиться - аферистка", "хто знає, може, жінка дійсно потребує матеріальної допомоги. Ніхто ж не підійде, не поцікавиться...", "В Аккермані пів року біля ринку сиділа жінка з 2 пікенесами. Зараз немає її. Напевно в Одесу їздить😆", " Жертвуйте!!!! Але не грошима, а собачим кормом", "її вже в Чорноморську бачили, гастролює за вказівкою начальства", "вона сидить з ними в різних місцях і не тільки в Одесі..циганка", "біля вокзалу бідолаха з табличкою ходить років так 7 вже, збирає на квиток на дорогу", " Шкода собачок...", "І взагалі, навіщо заводити тварин, якщо не можеш їх утримувати?",- писали в коментарях одесити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ощадбанк " знайшов спосіб закликати Maneskin в Україну:"Нас*ать вам, якщо людина переїхала". "Ощадбанк" зняв кумедне відео в TikTok

Як повідомляє портал «Знай.иа» Наречена Розенко поділилася кумедним лайфхаком, вбереже жінок від аферистів: "Тикати огірком". Нове відео від Олени-Христини Лебідь виявилося вкрай несподіваним.

Також «Знай.иа " писав, що "Розетка" продала чоловікові б / у товар під виглядом нового: іржава гайка і вода всередині. У мережі розповіли про те, як в інтернет-маркеті "Розетка" продають вже використаний товар під виглядом нового. Як вести себе в подібних випадках.