Соліст популярного гурту "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні та волонтер Тарас Тополя поділився з багатотисячною армією шанувальників свіжими фотографіями, зробленими під час концерту його колективу в Чернівцях.

Так, на опублікованих знімках у соцмережі Instagram 33-річний артист позує на великій сцені перед сотнями фанатів. При цьому Тарас повернутий спиною до камери, щоб можна було побачити повний зал захоплених слухачів гурту "Антитіла". У підписі до кадрів співак зазначив, що він зібрав майже стадіон і нарешті на сцену повертається життя.

"Політ нормальний! Майже стадіон. Життя повертається на сцену!" - написав Тополя.

"Ви дуже круто постаралися для людей", "Так і до Марса доскочиш 😂", "Респект за живе і душевне виконання пісень!!! Було потужно! Дякуємо за незабутні враження та емоції!" - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя "завис" у тещі та показав найкращий відпочинок: "Відкрили сезон". Артист повідомив про довгоочікувану відпустку, яку він проводить разом зі своєю дружиною, співачкою Alyosha.

Нагадаємо, Тарас Тополя із "Антитіл "приготував сезонний борщ з полуницею: "Такого ще не бачили". Артист вирішив поексперементувати на кухні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя із "Антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони - майбутнє і квіти!"

Також портал Знай.uа писав, як дружина Тараса Тополі Alyosha показала свій бутон: "Квітне і пахне". Співачка привітала українців з особливою подією.