Відома українська співачка і YouTuber Jerry Heil любить радувати своїх шанувальників різноманітними фото і відео на своїй особистій сторінці в Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч фоловерів.

А зараз 25-річна виконавиця розповіла на що відкладає гроші. Виявляється, артистка зібралася полетіти на навчання в Нью-Йорк.

Про це вона повідомила Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

За словами Jerry Heil навчання в одному з найвідоміших у світі музичних університетів Берклі - її давня мрія.

Але здійснення мрії поки відкладається через те, що потрібно заробити велику суму грошей, щоб дозволити собі і навчання, і аренду кампуса. За словами артистки, річне проживання в кампусі коштує дуже дорого - 18 тисяч доларів. А поки таких грошей у виконавиці немає, але вона не впадає у відчай і продовжує збирати на свою мрію, щоб незабаром відправиться на навчання в США.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель після відходу від Зеленського зважилася на побачення з Jerry Heil: разом виглядають щасливими. Зараз дівчина поділилася дуже несподіваною публікацією в Stories, на якій з'явилася не сама, а з колишнім прес-секретарем президента України Володимира Зеленського Юлією Мендель.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Jerry Heil показала нижню білизну з українським орнаментом:"вишиванка в зоні бікіні, не гоже". Jerry Heil зацікавилася запуском власної лінії одягу з українським орнаментом.

Також «Знай.иа " писав, що Головна незаймана країни Jerry Heil може стати майбутньою " Холостячкою": "Каса вільна і вона чекає тебе". Jerry Heil відповіла, чи зможе вона взяти участь у шоу