Наталія Денисенко продемонструвала чуттєве фото. Його вона забезпечила філософськими міркуваннями про життя.

Українська актриса Наталія Денисенко знімалася в таких фільмах як "кріпосна"," Клан ювелірів"," Село на мільйон"," Століття Якова", які зробили її популярними.

На сторінку зірки" кріпак " Наталії Денисенко в соцмережі Instagram підписано понад 217 тисяч читачів. Актриса регулярно радує своїх шанувальників свіжими фото і відео, а також особистими роздумами.

Так нещодавно вона опублікувала чуттєву, чорно-білу фотографію. Вона зазначила, що палітра була не випадково, так як зміст поста перегукується з цим фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Зараз не простий період затемнень і всяких там ретроградних Меркуріїв і мене особисто штирить не по-дитячому", - зізналася вона.

Однак вона закликала не приймати хороші речі як належне. Вона попросила шанувальників радіти простим речам.

Єфросиніна та Денисенко. Скрін, відео YouTube
Єфросиніна та Денисенко. Скрін, відео YouTube

"Коли ви в останній раз були вдячні за те що у вас руки робочі? Або за те що ви можете піти і їжі собі купити? Чому порівнюємо, хочемо, вимагаємо.... Скільки енергії йде на це?",- зізналася вона.

Нещодавно Наталка зізналася в інтерв'ю Маші Єфросиніній, що вже чотири рази виходила заміж, і не збирається на цьому зупинятися. При цьому всі свої весілля вона планує сама.

Наталку сміливо можна назвати прогресивною мамою, тому що говорити про сексуальну освіту з сином вони почали вже в чотири роки. В інтерв'ю вона також поділилася своїм списком корисних книг про статеве виховання дітей.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв " Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько