У понеділок, 7 червня, національна збірна України з футболу в Харкові розгромила в товариському матчі збірну Кіпру. Перед початком поєдинку наших хлопців підтримали виконанням гімну акторки "Жіночого кварталу".

Перед матчем традиційно звучали гімни команд. Однією з особливостей цього матчу стало виконання Гімну України відразу чотирма виконавицями-представницями "Жіночого кварталу".

Про це стало відомо завдяки трансляції українських телеканалів, а також повній публікації студії "Квартал 95".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Гімн України перед матчем Україна-Кіпр у виконанні "Жіночого кварталу". Вітаємо нашу збірну з феєричною перемогою і насолоджуємося неймовірним виконанням Гімну України вокалістками", - повідомили в публікації автори.

Жіночий квартал, скріншот: YouTube
Жіночий квартал, скріншот: YouTube

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

Матч став останньою "репетицією" команди Андрія Шевченка перед матчами чемпіонату Європи. Українська збірна, в рамках підготовки до Євро-2020, провела свій заключний товариський поєдинок, в якому розгромила національну команду Кіпру з рахунком 4:0.

Рахунок у матчі було відкрито на 37-й хвилині зустрічі, коли Зубкова завалили в чужому штрафному майданчику, за що Панайоту отримав пряму червону картку. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Андрій Ярмоленко. Потім в кінцівці першого тайму Ярмоленко потрапив в руку захиснику кіпріотів і арбітр знову вказав на точку, з якою перевагу "синьо-жовтих" подвоїв Олександр Зінченко.

У середині другого тайму підопічні Андрія Шевченка розіграли класну комбінацію, яку точним ударом фактично з лінії воріт завершив Яремчук. Остаточну крапку в матчі поставив Ярмоленко, який отримав м'яч перед штрафним від Марлоса, змістився вправо і з правої ноги пробив по воротах — м'яч рикошетом від гравця збірної Кіпру влетів у ворота.

Раніше повідомляли, блондиниста зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес подражнила шанувальників короткими шортиками.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в короткій сукні закликала готуватися до важливого: "Чекаю зустрічі".

Знай.uа писав, донька Олени Кравець підловила батьків в інтимний момент: як молодята.