Відома українська телеведуча Олена-Христина Лебідь закликала шанувальників включити телевізор. Причиною стали нові випуски її шоу про аферистів.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши невеликий ролик, яким заінтригувала тисячею українців.

Для того, щоб зняти цей анонс, телеведуча вирішила надіти незвичайні, прозорі окуляри з підсвічуванням, які змінюють колір при натисканні. Багатьом вони можуть бути знайомі з програми "Аферисти в сiтях".

"Господи, який срач...та й хрін з ним" - почала свій спіч Олена-Христина Лебідь, показуючи трохи речі на задньому плані, які просто валяються.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Далі, дівчина повідала про нові випуски проекту: "як то кажуть, хто пропустив - я не винен, тому що, в понеділок, о 19: 00 2 нових серії "Аферистів в сiтях" по Новому каналу".

Далі Олена-Христина Лебідь вирішила ще більше заінтригувати, і показала невеликий шматочок з онлайн-побачення, яке повинно вийти неймовірно смішним.

У коментарях користувачі почали залишати свої думки про серію, і робити компліменти для дівчини:

"Цікаві випуски так тримати. Тільки бережіть себе";

"Така ікона, Боже";

"Ждемс, паралельно дивлюся старі серії 😂 😍 ";

"Господи який срач, а хр@н ним" 😂 😂 😂 😂 люблю вас❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Олена-Крістіна Лебідь показала, хто ховається за лаштунками "Аферистів в сітях": "Тепер Ви знаєте".

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "Роздягнутися нема в що...".

Знай.uа писав, Олена-Крістіна Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "Будеш дружиною".