У середу, 9 червня, на територію України повернеться циклон, який принесе з собою ще більше дощів, гроз, а місцями навіть град.

Так, за прогнозом Укргідрометцентру, в західних областях температура повітря склала +24 +26 градусів, а вночі температура знизиться до +11 +13 градусів.

У центральних областях країни вдень очікується близько +23 +25 градусів, вночі – +13 +15 градусів. На Півночі України в цей день синоптики обіцяють температуру в межах від +23 до +25 градусів, а вночі – від +13 до +15.

У східних областях стовпчики термометрів покажуть вдень близько +24 +26 градусів, вночі – +13 +15 градусів. На Півдні країни температура плюсова – +23 +25 градусів вдень, нічна – +13 +15 градусів.

погода 9 червня, фото з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Києві в середу погода буде похмурою. Дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Температура повітря в столиці складе +21 +26 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що 9 червня над територією України нависне новий циклон, який прийде з дощами, грозами, поривчастим вітром та іноді навіть градом.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять священномученика Ферапонта, єпископа Сардійського і мучениці Феодори Діви. У колишні часи в цей день стежили за мурахами: якщо навколо мурашника багато мурах – до гарної погоди влітку.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки: +40 градусів і бурі.