Відомий український виконавець, актор і продюсер Михайло Хома, більш відомий під псевдонімом Дзідзьо, часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 37-річний виконавець поділився на своїй сторінці в соцмережі свіжою фотографією, зробленою на зйомках його нового фільму "Де гроші". У кадрі Дзідзьо позує з відеокамерою в руках. Примітно, що на вигляд артисту років 70, адже він сивий і зі зморшками.

"Третій день зйомок "Де гроші", - зазначив Михайло Хома.

Дзідзьо, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"А я знаю хто це 🙌", "Молодіє на очах 😆", "Петро Ілліч Чайковський знімає кіно 😂", "3 день 😮, а вже сивий 😂", "Ого! 😮🔥🔥 🔥🔥", "Це я питаю у себе, кожен раз як отримую зарплату!" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Як відомо, Дзідзьо вирішив розлучитися зі співачкою Slavia після 20 років міцних відносин і 7 років шлюбу. Зараз колишнє подружжя активно ходить на телебачення, де коментує свій розрив.

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте". Артисти заінтригували фанатів.

Нагадаємо, Дзідзьо швидко забув Slavia і знайшов нове захоплення: "Ми починаємо". Співак порадував шанувальників крутою новиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська втекла від усіх заради ненависного заняття: "Терпіти не можу".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відповіла, що у неї з розлученим Дзідзьо – не повірили: "Коханка кума". Співачка дала відверте інтерв'ю Наталії Влащенко.