Ілона Гвоздьова розповіла про свою фігуру. Відповідний пост з'явився на її офіційній Instagram-сторінці.

Український хореограф і переможниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова. Після перемоги з Ігорем Ласточкіним на шоу" Танці з зірками " Ілона Гвоздьова стала все частіше з'являтися на українському телебаченні і заряджати шанувальників позитивом в соціальних мережах. Де б вона не опинилася-танці йдуть з нею в комплекті.

Однак на цей раз вона підняла важливу проблему жінок з маленькими грудьми. Вона повідомила, що дуже часто їй приходять питання з приводу маленьких розмірів цієї частини тіла.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, У мене невеликі груди, зауважте саме груди, а не сиськи, по-друге, я все життя займаюся спортом і навантаження, м'яко кажучи, позначаються на тілі, по-третє, Я Мама двох прекрасних дітей, кохана дружина і по життю реалізована і задоволена жінка. Я не прагну бути черговою інстабарбі і бути в рамках якогось формату для мене важливо що: 1. У мене після двох дітей ох * * * * е тіло 2. У свої 32 виглядаю на 25. 3. Знаю як зробити чоловіка щасливим і груди грає тут далеко не першу роль. 4. Живу в кайф, люблю своє тіло, пишаюся собою 5. Всім кому не подобаюся відповідь проста-йдіть Н * * ЕР, головне, що подобаюся я собі.

Нагадаємо, що Гвоздьова з "Танців з зірками" зарядила драйвом магічними рухами.

Як повідомляв портал Знай.иа, Ілона Гвоздьова вперше показала обличчя крихти-сина:"Знайомтеся, мій Домінік".

Також Знай.иа писав, що Гвоздьова з "танців з зірками" розкрила секрет хорошого спілкування зі свекрухою.