Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією новим відео в Insta Stories, на якому він зображений зі своєю коханою, акторкою Ксенією Мішиною.

Як відомо, зіркова парочка вирушила в Львівську область на колективний ретрит, щоб духовно збагатитися. Там Саша і Ксюша займалися йогою і стояли на цвяхах. На опублікованих кадрах можна побачити, як вони лежать у ліжку.

"Домовилися прокинутися о 5 ранку. Ксюша спізнюється на 2,5 години", - підписав ролик Еллерт.

Ксенія Мішина, скріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

До речі, "Холостячка" також показала, як вона проводить час з коханим на ретриті. Так, Еллерт зміг простояти на цвяхах більше 25 хвилин.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала своє "хобі", поки Олександр Еллерт сидить вдома: "Там оголюються". Акторка розповіла, як пройшли зйомки в Хорватії. "Холостячка" зазначила, що отримала новий досвід на знімальному майданчику.

Нагадаємо, Олександр Еллерт пригостив доньку улюбленим смаколиком "Холостячки", Ксенії Мішиній не дісталося: "Просто пушка". Сценарист "Кварталу" зізнався, що обожнює зелений горох.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт показав рутину з "Холостячкою" Ксенією Мішиною, романтика пішла: "Буду пукати".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт ризикнули життям заради кохання: "Терпи, отримуй".