Відома українська співачка, учасниця популярного на всю Європу гурту Go_A поділилася новим кадром, який заворожує.

Знімок був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, де вона трохи розповіла про цю фотосесію.

Знімок вийшов досить атмосферним і незвичайним. Катя Павленко стоїть поруч з білою стіною в профіль, і дивиться прямо. При цьому, щоб надати знімку атмосферності, він виконаний в чорно-білій обробці.

На дівчині надіто довга темна сукня і пояс. В якості невеликого аксесуара були підібрані окуляри, які доповнили образ найкращим способом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Люблю ходити в гості до @vyacheslav_balackiy. Він робить мене красивою, а потім фотографує" - розповіла солістка гурту Go_A у себе під постом.

Користувачі почали завалювати дівчину компліментами в коментарях, що неймовірно приємно:

"Дуже стильна 👏 👏 🔥";

"Кращий";

"❤️❤️❤️";

"Круто! Мінімалізм🔥";

"Круто�🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥�".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Варто також відзначити, що величезна кількість коментарів англійською мовою, що означає, що європейські шанувальники продовжують стежити за учасниками Євробачення, навіть практично через місяць конкурсу.

Днями у Катерини Павленко сталася ще одна радісна подія-вона отримала галочку в Instagram, яка є лише у публічних особистостей.

Нагадавши, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021: "завуальовано обоср*ла".

Як повідомляв портал Знай.ua, травесті-діва Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "отримай задоволення".

Також портал Знай.ua писав, що Катя Павленко з Go_A після " Євробачення "вирвалася до фанатів з обнімашками:"радий за ваш успіх, але ціна".