Гурт Go_A завоював для України 5 місце на пісенному конкурсі "Євробачення-2021", отримав величезну популярність на батьківщині і в Європі та вже збирає повні концертні зали.

Нещодавно солістка колективу Катерина Павленко стала головною героїнею журналу Vogue Україна. Артистка знялася в креативній фотосесії і приміряла красиві образи. Про це повідомляє сторінка "Зірковий шлях" в Instagram.

Катерина Павленко, фото Vogue Україна
Катерина Павленко, фото Vogue Україна

Так, в інтерв'ю для глянцю Павленко зізналася, що не боїться згасання раптової слави.

"Взагалі про це не думаю. В будь-якому разі знайду, чим зайнятися. Я не ставлю за мету бути суперпопулярною, мене цікавить музика як процес. А конкурс тішить не через увагу, а можливості. Важливо, щоб нас побачили і ми змогли робити колаборації з класними музикантами", - зазначила співачка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Катя Павленко з Go_A не може поговорити з мамою про успіхи: "Чекає, коли я повернуся на роботу..." Співачка поспілкувалася з відомою журналісткою Яніною Соколовою.

Нагадаємо, Джамала відверто зізналася, що думає про результати Євробачення-2021: "Завуальовано обіср*ла".

Як повідомляв портал Знай.uа, травесті-діва Монро зізналася, яку пораду дала Каті Павленко і Go_A перед "Євробаченням": "Отримай задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Катя Павленко з Go_A після "Євробачення" вирвалася до фанатів з обнімашками: "Радий за ваш успіх, але ціна".