Для всіх українців, які планують поїхати на заробітки до сусідньої Польщі, є важливі новини. Експерти зі статистики назвали середній заробіток польського працівника, дана сума становить приблизно 7 560 злотих на місяць (56 тис грн). Однак це середнє значення по всій державі.

За даними статистичного порталу salaryexplorer у Польщі розмір зарплати варіюється від 1 910 злотих (14 тис грн) - найнижча середня до 33 800 злотих (244 тис грн) - найвища середня, фактична максимальна зарплата.

Статистика по зарплаті в Польщі, скріншот: salaryexplorer
Статистика по зарплаті в Польщі, скріншот: salaryexplorer

Часто можна почути думку про те, що середній показник заробітної плати в країні не має нічого спільного з реальними доходами жителів Польщі. Дослідження показують, що ці заяви не безпідставні.

Заробітчани, фото: скріншот з відео
Заробітчани, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наприклад, їх доводить аналітика від SpotData. Результати її останнього дослідження показали, що тільки 17% жителів Польщі заробляють стільки, скільки зазначено в даних про середню зарплату в країні.

Раніше повідомляли, заробітчанам доведеться залишитися: МАУ скасувала польоти до Польщі.

Як повідомляв Знай.uа, рік без прав і 13 тисяч гривень штрафу: водіям нагадали про покарання за перевищення швидкості.

Знай.uа писав, телепорт або кур'єр свідомості? Улюблені країни українських заробітчан запустили портал для живого спілкування.