Відома українська гумористка, резидентка "Жіночого кварталу" і частий гість різних розважальних мережевих шоу Ірина Сопонару продовжує радувати своїх підписників у соціальних мережах, демонструючи доволі відверті знімки.

На цей раз Ірина спробувала себе відразу в двох іпостасях - "сонце" і "місяць".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Сопонару в мережі Instagram.

Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram

"Я сонце, я місяць...", - коротко підписала публікацію гумористка аглійською мовою.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На свіжому знімку можна помітити, що Ірина Сопонару кардинально змінила імідж. Дівчина все ж залишилася стройняшкою, проте у неї нова зачіска та інший колір волосся. Гумористка позувала для камери фотографа на чорному фоні торкаючись себе за шию. На ній видніється чорна з відтінками бордового накидка та темно-червоний топік.

Також варто зазначити, що віддані шанувальники вже встигли поставити більше п'яти тисяч лайків і безліч коментарів. Ось, що пишуть шанувальники Ірині: "Як же тобі круто темненькою", "Класно! Не впізнати Іришку!", "Природжена акторка! Іра красуня, але скільки ж образів можна намалювати на цій натурі! Саме перевтілення!", "Чорна дама!", "Я закоханий".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Юрій Ткач та Ірина Сопонару з "Квартал 95" показали літо у всій красі: шуби замість купальників.

Як повідомляв Знай.uа, подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару зважилася на відважний вчинок: "Хто буде такий, як я?".

Знай.uа писав, Віра Кекелія з подружками з кварталу потужно виконали Гімн України, у Шевченка очі на мокрому місці: "приголомшливо! Неможливо не підспівувати".