Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Цього разу Ірина розповіла, що спробувала приготувати десерт під керівництвом відомого кондитера Дінари Касько.

Артистці доручили важливу справу - покрити оксамитом смачний десерт.

"А це я в дуеті з @dinarakasko покриваю оксамитом смачний десерт! Що я вам скажу, друзі, десерти від Дінари це репетиція раю)) і тепер, вперше, вони з'явилися в Києві, тобто, в Нью Йорку, Дубаї, Сінгапурі вони були, і тепер, файналі, у нас! Скуштувати їх можна тільки в @chinamakyiv ♥️ Наполеглива # сопонарекомендасьон", - написала артистка.

"Красуня😍", " Вау ❤️ ви як кондитер-ювелір😍", " Агонь баба🤪 😂", "Іринка, Ти можеш все!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Боже мій, хазяюшка))", " чим би дитя не тішилося)))", "Ірочка, гарного дня! ❤ ️ ❤️❤️Успіхів на зйомках! 👏", - писали в коментарях шанувальники.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Подружка Олени Кравець з "Кварталу 95" Ірина Сопонару знайшла щастя в коротких шортиках: "Оточують красиві". Ірина Сопонару поділилася фотографією з коханими жінками

Як повідомляє портал «Знай.иа» Подруга Ткача з кварталу Ірина Сопонару повторила легендарний образ Шакіри: "Краще оригіналу". Сопонару вирішила повторити образ всесвітньо відомої артистки.

Також «Знай.иа " писав, що Напарниця Ткача з кварталу Ірина Сопонару спокушає чоловіків величезними губами: "Найкрасивіша". Цього разу Ірина Сопонару вирішила порадувати своїх шанувальників новою фотографією.