У великій і теплій Одесі, куди вже з усіх куточків України з'їжджаються туристи і відпочиваючі, сталася дуже тривожна подія. Так, на одній з центральних вулиць Ільфа і Петрова на території складу магазину "Копійка" відвідувачам вдалося зняти великого щура.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

"Це склад магазину #Копійка на вул. Ільфа і Петрова, 51. Ось так зберігаються продукти до того, як потрапляють в торговий зал. #Одеса", - підписали публікацію автори.

Також автори публікації додали відео, на якому можна побачити вусату гостю. На перший погляд може здатися, що це щось на зразок кішки. Однак після п'ятої секунди відео точно видно, що це справжнісінький щур.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто нагадати, що в Борисполі, недалеко від української столиці, в магазин відомої торгової мережі зайшли два неадекватних громадянина, які вели себе вкрай зухвало. Все це побачив один з покупців, який попросив чоловіків поводитися адекватно - надіти маски, "припинити плюватися" і лаятися матом.

Раніше повідомляли, "З капустою і... цвіллю": українець замість смачного обіду отримав подарунок від Баби-Яги.

Як повідомляв Знай.uа, у відомому ТЦ "потекли" увімкнені ліхтарі, як з відра просто на голови: "Нічого незвичайного...".

Знай.uа писав, плювалися і лаялися матом: покупці зчепилися у відомому супермаркеті, кадри просочилися в мережу.