Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями.

А нещодавно знаменитість видала несподівану новину - виявляється, вони з чоловіком Юрієм Горбуновим чекають на другу дитину, проте стать майбутнього малюка поки приховують від шанувальників.

Так, зіркова сім'я вирушила на відпочинок в Бодрум, Туреччина, насолоджуючись спекотним сонечком і блакитною водою. Катерина виставила кілька яскравих кадрів з пляжу, де позувала, стоячи на золотому пісочку і примірявши білосніжну сукню в горошок.

Літній образ артистка доповнила манамою молочного кольору і широкими сонцезахисними окулярами, а також бірюзовим намистом, зібравши волосся назад в пучок. Осадча зізналася, що не поспішає йти в декрет - вони з Горбуновим злегка відпочили перед черговими зйомками.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Perfect day. Perfect dress 😅

Трохи відпочинку перед зйомками 👯♀️"

Варто відзначити, що раніше телеведуча виставляла знімок в монокіні смарагдового кольору з глибоким декольте. Катерина засвітила кругленький живіт, ніжно посміхаючись на камеру і дивлячись вдалину.