Як відомо, гуртожиток для студентів-найвигідніший варіант, як у фінансовому плані, так і в адаптивному. Однак, для того, щоб комфортно жити, потрібно взяти з собою деякі речі.

Про це розповів інформаційний портал "Тернопіль.20 хвилин", наводячи конкретні приклади.

Ось, студент Юрій живе в гуртожитку вже п'ятий рік, і розповідає, що при заселенні взяти багато непотрібних речей, які можна було придбати вже в Тернополі. Все через хвилювання, що щось можна забути, тому і взяв зайві речі.

Життя в гуртожитку, фото: Тернопіль 20 хвилин
Життя в гуртожитку, фото: Тернопіль 20 хвилин

"Всього у мене було дві великі сумки, куди помістив одяг, їжу, посуд, особисті речі і так далі. А ще чомусь взяв з собою Туалетний папір, і кілька пакетів з крупами " - розповів студент.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Жив він разом з трьома іншими студентами, і в кімнаті були всі зручності - меблі та побутова техніка. Докуповувати нічого не потрібно було. Гроші пішли тільки на шпалери і клей, які вони купили, щоб кімната виглядала більш доглянуто.

Життя в гуртожитку, фото: скріншот з відео
Життя в гуртожитку, фото: скріншот з відео

Які ж речі потрібно взяти з собою в гуртожиток. По-перше посуд, краще щоб була своя-гуртка, столові прилади, тарілки. Що стосується сковорідок і каструль, краще дізнатися заздалегідь, чи є вони в кімнаті.

Далі йде постільна білизна та особисті речі. Студентам найчастіше видають білизну не кращої якості, тому, якщо ви сильно гидливий, то беріть своє.

Життя в гуртожитку, фото: скріншот з відео
Життя в гуртожитку, фото: скріншот з відео

Засоби гігієни-зрозуміло, але найкраще це не тягнути за собою, а придбати вже на місці, щоб не погіршити багаж. Мінімальний набір медикаментів не завадить також.

Мікрохвильову піч і холодильник можна придбати у студентів, які вже виселяються, або ж взяти в оренду.

Загальна вартість речей, які необхідні для заселення, становить від 1230 гривень, як повідомили на інформаційному порталі.

Нагадаємо, раніше "Все про вступ-2021": українським абітурієнтам розповіли, на скільки балів потрібно скласти ЗНО

Як повідомляє портал "Знай.ua" Українських абітурієнтів благають не купувати шпаргалки на ЗНО: "пропонують випускникам..."

Також "Знай.ua" писав, що Все про ЗНО для абітурієнтів: список предметів, дати, заходи безпеки та необхідні документи