Президент Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом у Донецьку область.

Відомо, що там глава держави зустрівся з воїнами Збройних сил і побував в 137 метрах від лінії зіткнення, де все частіше чути ворожі обстріли. Про свій візит Володимир Олександрович повідомив на сторінці в соцмережі Instagram.

Зеленський зазначив, що військовослужбовці, незважаючи ні на що, не втрачають бойовий дух, добре озброєні і забезпечені всім необхідним. Бійцям президент вручив державні нагороди, на завершення закликав частіше приїжджати на фронт чиновників і депутатів, щоб надихнутися героїзмом наших захисників.

"Світ повинен знати правду. За 137 метрів від лінії зіткнення говорили з журналістами американської телерадіомережі", - написав глава держави.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами Зеленського, Україна не хоче війни, але для миру мусить мати сильну й боєздатну армію.

"Адже саме вона є запорукою стабільності, гарантією спокою й того, що ні в кого не виникне думки забрати щось у нашої держави легко й без жодного пострілу", - додав президент.

Нагадаємо, Володимир Зеленський дозволив українцям торгувати землею: підписано історичний закон.

Як повідомляв портал Знай.uа, від Зеленського вимагають негайних змін: Дмитра Комарова – в "крісло" міністра, а нардепам – День ганьби.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський приміряв форму збірної України з символічним номером "95".