Знаменита суперблодінка здивувала своїх фанатів. Цікаве відео з'явилося на її Instagram-сторінці.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона осіб.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

Нещодавно вона здивувала фанатів. З'ясувалося, що вона є проекту Проковід, в якому фахівці інформують останньою інформацією про коронавірус.

[quote author=""]"Проект Проковід - це спільна ініціатива @unicef_ukraine та @inscience.io.у ньому вчені і лікарі діляться на своїх сторінках в Instagram перевіреною інформацією про коронавірус, вакцинацію, медицину і науку", - повідомила Ольга.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В рамках партнерства записала подкаст з біологом Ольгою Масловою. Спеціаліст підняла важливу тему - так званого постковидного синдрому. З'ясувалося, що це серйозна проблема, про яку мало корисної інформації. Бесіда була дуже плідною і тривала майже сорок п'ять хвилин.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Однак не всім шанувальникам вона сподобалася. Зокрема деякі Передплатники розкритикували ініціативу знаменитості.

іноді краще співати! На жаль, вже все і так зрозуміло, а ви і далі продовжуйте приводити страхи та сіяти паніку. Співайте, краще!

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батьк