На сторінці в соцмережі Instagram одного з найвідоміших українських спортсменів, неперевершеного на професійному рингу боксера Олександра Усика з'явився новий запис.

Цього разу український боксер, який готується до бою з британським спортсменом Ентоні Джошуа, показав у сторіз, як готується до майбутньої сутички і тримає себе в тонусі. Цього разу Олександр опублікував не менш загадкове послання, ніж раніше.

На опублікованих кадрах Усик біля залізничних колій, сидить на рейках і когось чекає, вдивляючись у далечінь. Можливо, Усик виглядає свого британського суперника по рингу, занудьгувавши без боїв.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На наступних кадрах він стрибає через лінії, намальовані на підлозі спортзалу.

При цьому Олександр браво пританцьовує і всіляко демонструє відмінну фізичну форму.

Раніше повідомляли, кум Усика Ломаченко кинув все і став рибалкою: "Зав'язав з боксом".

Як повідомляв Знай.uа, Усика перед боєм з Джошуа підловили з кучерявою красунею і пляшкою шампанського: дружині не показувати.

Знай.uа писав, Олександр Усик з ланцюгом на шиї продемонстрував стильний образ: "На блатній нозі".