Відомий український шоумен і ведучий пісенного конкурсу "Євробачення - 2017" Володимир Остапчук розповів про здібності свого смартфона. Якій компанії віддав перевагу чоловік.

Новий пост опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

Почав Володимир Остапчук з найпопулярнішої фрази на різних заходах, яку чують професійні фотографи: "а можете ще на мій iPhone сфоткати?😂. Звучать вони на думку шоумена ще частіше, ніж "зніміть мене крупно ззаду" або " а можете по фончику розмазати?".

Шоумен зазначив, що у нього вдома є також професійний фотоапарат, однак, коли потрібно поєднати швидкість і якість, то Apple iPhone в цьому рулить.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зняти HDR відео 4К в стандарті Dolby Vision? - Не питання. Змонтувати тут же в iMovie, передати на smart TV і дивитися ціле кіно? - Несіть попкорн 🍿 загалом, своїм iPhone 12 я шалено задоволений" - підписав свій новий пост чоловік.

При цьому, він розповів, про один з найбільших страхів: "нещодавно виявив у себе "номофобію" - боязнь втратити телефон, у вас теж таке є?".

Новоспечена дружина Христина також вирішила залишити свій коментар про фотографію, зробивши коханому комплімент:"Мій красивий і найкращий чоловік❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук з кільцем з'явився на" Холостяку": "продовжу стосунки з тією, хто..." Володимир Остапчук опублікував кумедний Відеоролик-нарізку кадрів з проекту" Хлолостяк " за участю учасниць шоу.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Голий і Мокрий Володимир Остапчук розкрив свій головний страх: "Моя дружина відьма" Володимир Остапчук, який нещодавно одружився на Христині Гірник, нещодавно зізнався у своєму головному страху.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Остапчук навчився літати в одному халаті з пляшкою: "спробуйте, сподобається...".