Головна команда України - Національна збірна з футболу продовжує шуміти перед стартом Євро-2020. Спекотні новини навколо прекрасної нової форми з'являються з новою швидкістю.

Так, Європейський союз футбольних асоціацій (УЄФА) зобов'язав прибрати слоган "Героям слава!" з форми збірної України на Євро-2020. Однак наш Крим і Славу ніхто відібрати не зможе - все відповідно до правил.

Відомий український коментатор Віктор Вацко вже відреагував на цю новину і показав, як має бути. Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Вацко в мережі Instagram.

Публікація Віктора Вацко, скріншот: Instagram
Публікація Віктора Вацко, скріншот: Instagram

"І тільки так", — коротко відрізав Віктор Вацко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також під публікацією можна помітити влучні коментарі фанатів збірної України і коментатора Віктора Вацко: "Сяйво п**даків з-за порєбріка видно аж на Синевирі", "Написати треба було Путін х*йло! І норм було б", "Слава Україні".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що головний тренер національної збірної з футболу Андрій Шевченко зазначив, що реакція Росії на нову форму українців йому не цікава.

Андрій Шевченко, скріншот: YouTube
Андрій Шевченко, скріншот: YouTube

"Мене взагалі не цікавить їх реакція. Мене цікавить наша реакція. Я думаю, нашим уболівальникам форма сподобалася. Тому я задоволений", - заявив Андрій Шевченко.

Раніше повідомляли, дружини на мільйон: Коноплянка, Зінченко, Макаренко і Ярмоленко показали своїх обраниць.

Як повідомляв Знай.uа, УЄФА вимагає від збірної України прибрати з форми напис "Героям Слава!".

Знай.uа писав, Володимир Зеленський приміряв форму збірної України з символічним номером "95".