Відомий український телеведучий, головний коментатор всіх "красивих футболів" і ведучий програми "Вацко Live" Віктор Вацко продовжує розповідати всім шанувальникам українського футболу, як живуть наші легіонери.

Цього разу ведучий побував в гостях у зірки збірної України Руслана Малиновського. Інтерв'ю вдалося взяти в Україні, на базі національної збірної.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Вацко в мережі Instagram.

Віктор Вацко, скріншот: YouTube
Віктор Вацко, скріншот: YouTube

"Два роки тому ми їздили в гості до Малиновського в Генк і познайомили глядачів каналу "Вацко Live" з життям українця в Бельгії. Руслан став чемпіоном Бельгії і перейшов в Аталанту. На початку минулого року ми домовилися про поїздку в Бергамо.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Руслан Малиновський, скріншот: YouTube
Руслан Малиновський, скріншот: YouTube

Хотілося подивитися, як там адаптувався наш півзахисник, а ще - познайомитися з роботою його нового тренера Джан П'єро Гасперіні, про підхід і методику якого багато читав і, скажу чесно, захоплююся. Але пандемія перекреслила всі плани. Тому зустрілися ми з Русланом вже в Україні і поговорили про італійський період його кар'єри.

Чому Кріштіану - не топовий. Чому Гасперіні - феноменальний. Чому взяв у куми Шаблія. І, нарешті, як змінився сам Руслан як футболіст і особистість. Посилання в профілі. Enjoy!", - пише Віктор Вацко.

Переглянути всі інтерв'ю можна за цим посиланням:

Раніше повідомляли, Динамо прийняло рішення щодо Луческу, чи залишать тренера в клубі.

Як повідомляв Знай.uа, буйна зірка донецького "Шахтаря" Шевчук сів п'яним за кермо, копам довелося одягти наручники.

Знай.uа писав, Віктор Вацко промок до нитки під веселкою: "Не та вже риболовля...".