Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

8 червня 2021 року виконавиця святкувала свій 26-й День народження, який спочатку хотіла відсвяткувати в затишній, спокійній і небагатолюдній обстановці. І зараз, через два дні після заходу, дівчина вийшла на зв'язок з iнтернетом, опублікувавши цілу серію знімків зі святкування, і завдяки користувачів за привітання.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Як можна відзначити завдяки фотографіям, на Дні народження були присутні Віталій Козловський, Камалія, Роман Полянський та інші друзі знаменитості.

"Друзі мої, спасибі вам за ваші привітання, за стільки приємних і красивих слів, за те що знайшли час, за неймовірний подарунок - вашу любов! Я ціную те, що наша дружба перевірена роками і ми вже стільки років разом, за щирість і відданість ☺ мої дорогі пiдписники, ви теж мої друзі і кожен ваш коментар, кожне ваше повідомлення я прочитала, запам'ятала, дорожу і зберігаю у самого серця ❤❤️❤️ дякую, що я не самотня! Спасибі, що мені є заради кого і чого жити! Спасибі, що надихаєте, спасибі що підтримуєте і що вірите в мене❤️❤️❤️", - пише Аліна Гросу в публікації.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього співачка подякувала сімейству і, зокрема, батькам, які для неї виступають щастям і великою гордістю. А також, ймовірно, Роману виконавиця сказала спасибі за чудеса, минуле, сьогодення і майбутнє.

"Обожнюю ❤️ тобі дякую за тебе ❤️❤️❤️❤️", "Котеночек з днем народження!", "Аліночка, нехай береже вас господь!!! Ви найкраща. 😘😘😘🌹🌹🌹", "Офігенна😍😍😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Віталій Козловський зізнався в коханні Аліні Гросу: "Твори в кайф!"

Як повідомляв Знай.ua, солодкі 26: закоханий Полянський "засмоктав" Аліну Гросу на День народження

Також Знай.ua писав, Аліні Гросу - 26: "Бджілка" відзначила день народження на висоті пташиного польоту