В основному Telegram-канал "Чорний Список" публікує фотографії та відео користувачів, які пов'язані з поганою або зіпсованою продукцією в тому чи іншому українському супермаркеті або магазині.

Зараз мова в новому пості пішла про морозиво продуктової марки "Ласунка", яке українець придбав в одному з Київському АТБ за 33,70 грн. Справа в тому, що на прикріплених знімках можна чітко помітити присутність чужих волосся на десерті. При цьому користувач вирішив випередити коментарі, в яких буде зазначено, що ситуація підлаштована і волосся, насправді, його.

Морозиво з волоссям, фото: Telegram
Морозиво з волоссям, фото: Telegram

Українець пояснив, що це явне порушення сталося під час виробництва, так як, якщо придивитися, можна помітити, що волосся входить або виходить з морозива.

"Волохате морозиво від #Ласунка в магазині #АТБ на просп. Павла Тичини, 7. Ціна: 33,70 грн. P.S. На випадок коментарів в дусі: "Все підлаштовано", "Ласунка не винна". На фото видно, що в тому місці де червоний квадрат, волосся входить/виходить з морозива. Це явне порушення під час виробництва. #Київ", - пише він у негативному відгуку.

Морозиво з волоссям, фото: Telegram
Морозиво з волоссям, фото: Telegram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Блін, улюблене морозиво (", "Так-то туди можна було його так всунути без проблем", "Одне з найбільш не смачних морожених за таку ціну.. Такі великі ріжки часто фігня.. У нас взагалі складно знайти щось вартісне, так ще й морозиво з волоснею", - пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Telegram (Морозиво з волоссям)
Коментарі, скріншот: Telegram (Морозиво з волоссям)

Волохате морозиво, скріншот: Telegram
Волохате морозиво, скріншот: Telegram

Один з користувачів жартома зазначив, що це волосся Олі Полякової, яка з'явилася в рекламі морозива Гран-прі від "Ласунка".

Нагадаємо, після розморожування вже зовсім не 400 грам: українець роздрукував упаковку з креветками і показав реальну вагу і обман магазину

Як повідомляв Знай.ua, українець помітив "живий" круасан в супермаркеті: "Похрумтіти"

Також Знай.ua писав, українець заплатив за пачку приправ 159 грн замість 19: "По царськи на**али"