Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець розмістив в Insta Stories дивні кадри, на яких він позує з листочками марихуани в руках. Потім він показав ліс, в якому гуляє, і де росте дика трава. У підписі до знімку Володимир зазначив, що це "дар Божий".

"Все що росте на землі – дар божий. Відпочинок на природі – кайф. Він завжди корисний, розумієте? Ти виїжджаєш і просто дихаєш свіжим повітрям, не те що в місті", - написав Дантес.

Володимир Дантес з марихуаною, скріншот з Insta Stories

марихуана, скріншот з Insta Stories Володимира Дантеса

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва розбила машину і розляглася посеред моста: "Хеппі-енду не буде". Співачка заінтригувала шанувальників новим кліпом на пісню "Чому".

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес здивував незвичайними пристрастями: "Гадаєте, дивно?" Як відомо, Дорофєєва не особливо часто займається готуванням, так як у неї мало часу на цю справу. Зате Дантес обожнює готувати незвичайні страви і вирішив похвалитися кулінарними здібностями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантеса застукали з красунею-брюнеткою, Дорофєєва не підозрює: "Вона кайфова".

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію.