Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік співачки Надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто радує багатотисячну публіку цікавими постами на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 32-річний виконавець показав у своїх Insta Stories відео, на якому він з'явився з фотографинею, зіркою "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк. Друзі сиділи в розкішному кабріолеті та жартували про зачіски.

"З Сонею сидимо в кабріолеті. Зробили зачіски, однакові, до речі", - сказав Вова.

Володимир Дантес і Соня Плакидюк, скріншот з Insta Stories

Також чоловік Дорофєєвої поділився роликом, на якому він також зображений з Сергієм Притулою і Машею Єфросиніною. Відомо, що 7 червня Дантес і Плакидюк зустрілися з телеведучими, щоб взяти участь у новому проекті про "добрі справи". При цьому подробиці зйомок Дантес уточнювати не став.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Хочу так починати кожен понеділок. Дякую, Всесвіт, що ще раз нагадала мені сьогодні, як безцінні людяність і справжня дружба!" - підписала відео Єфросиніна.

Дантес, Плакидюк, Єфросиніна, Притула, скріншот з Insta Stories

Дантес, Плакидюк, Єфросиніна, Притула, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Дантеса застукали з красунею-брюнеткою, Дорофєєва не підозрює: "Вона кайфова".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва показала "вчителя" з вокалу: виття на всю студію.

Також портал Знай.uа писав, що Вова Дантес подарував Наді Дорофєєвій квіти, Монатик змусив: "Дякую за емоції".