Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

Зараз вони відпочивають на популярному турецькому курорті Бодрум. Переможниця проекту розповіла в своїх Insta Stories, як їй вдалося позбутися зайвих 10 кілограм. Раніше Анна говорила, що намагалася "заїсти" депресію після розлучення з Андрієм Богданом.

"Ні на яких дієтах я не сиділа. Я виключила зі свого раціону солодке, тому що в моєму раціоні було тільки одне солодке. Коли мені сильно-сильно хотілося чогось солоденького, я могла з'їсти батончики спеціальні, натуральні, із сухофруктів, горішків і без цукру. Ще зефір можна їсти, але я його не їла, так як я його не люблю. Займалася спортом 5 разів на тиждень. Це має бути все в комплексі – сон, харчування, спорт", - зазначила Богдан.

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць: "Ближче до справи". Юлія Бельченко розкрила секрети своєї професії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан поскаржилася на "Холостяка" Заливака через захоплення їжею: "І це все йому".

Також портал Знай.uа писав, що Анну Богдан застукали в обіймах нового "Холостяка": знайшла в Туреччині.