Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проекту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві.

У своїх Insta Stories переможниця проекту поділилася з багатотисячною аудиторією красивим роликом, на якому вона постала в новому образі – з вечірнім макіяжем та укладкою.

"Люблю експерименти із зовнішністю, хоч роблю це рідко. Але ви тільки подивіться на цю укладку і макіяж 😍 А ці крапочки під очима? Це ж просто любов 💮", - підписала знімок Анна.

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Анна Богдан, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огнєвіч видала, якого чоловіка бачить поруч із собою: потрібен супермен. Співачка розповіла про чоловіка своєї мрії.

Нагадаємо, Анна Богдан зізналася, навіщо "Холостяк" Заливако взув її в кросівки: "Сюрприз". Дівчина розповіла про те, що закоханим довелося довгий час мовчати про свої стосунки, тому що такими були умови участі в шоу. Однак зараз вона активно ділиться всіма нюансами, розповідаючи найпотаємніше.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан зізналася, що вони з "Холостяком" Заливакои приховали від усіх: "По секрету".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Богдан заговорила про зраду після фіналу "Холостяка": "Інтим враховується?"