Експерти розповіли про те, як можна виростити Солодкий горошок. Спеціально для тих, хто старанно зайнявся своїм городом.

Як відомо, сонячне місце на городі допомагає сильно збільшити врожайність рослини. Тому, чим більше сонячних променів потрапить - тим краще.

Земля вимагає перегній, компост, а також калійні і фосфорні добрива.

Зелений горошок, скріншот: YouTube
Зелений горошок, скріншот: YouTube

Висаджувати горох слід до кінця травня, однак, можна і пізніше, як розповідають експерти. Відстань між рядами має бути приблизно 30-40 сантиметрів.

Популярні новини зараз

Скромна ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва показала бездоганну фігуру у купальнику: "Раніше таких спалювали"

Фіналістка шоу "Холостяк" показала Максиму Чмерковському, що він втратив: "Здалося Анджеліна Джолі"

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська ніжно поцілувалися і станцювали: "Вони разом?"

Співачка Мята видала правду про Тіну Кароль, підробляла на задвірках: "Твоя кар'єра триває менше"

Показати ще

Далі починається один з найскладніших процесів - починайте доглядати за посадками.

Спочатку рихлимо землю, потім докучуємо. У суху погоду не забуваємо поливати і підгодовувати раз в 1-2 тижні.

Горох, фото: Pixabay
Горох, фото: Pixabay

Перша підгодівля, коли рослини досягнуть 8 сантиметрів висоти, а друга - під час цвітіння і наливання бобів.

Полив потрібно поєднувати з підгодівлею.

І останній етап-звичайно ж збір врожаю. Починають його збирати вже через 8-10 днів, а на зелений горошок - через 12-15 днів після цвітіння.

Горох, фото: Pixabay
Горох, фото: Pixabay

У цей період в них міститься величезна кількість цукру. Для того, щоб урожай був вище, збір горошку необхідно проводити регулярно, кожні два-три дні.

Якщо зробити все правильно, тоді врожаю буде не тільки багато, але, він буде соковитим і великим.

Нагадаємо, як правильно поливати гарбуза і кабачки, щоб уникнути опіків: на замітку городникам

Як повідомляв "Знай.ua", огірки вродять густо, а шкідники втечуть з городу: краща підгодівля для овочів

"Знай.ua" писав, чим підгодовувати кріп, щоб він був смачний і пишний: поради досвідчених дачників